Våra sponsorer och samarbetspartners

Friluftsteater är någonting som kanske inte är så välkänt runtom i Sverige. Kanske tänker man inte alltid på det arbete som ligger bakom en föreställning och det arbete som krävs för att underhålla en scen som står ute året runt. Vi bryr oss om vår friluftsscen och har därför valt att bli samarbetspartners med ett antal företag.

För att hålla vår verksamhet levande är det viktigt att kunna samarbeta med företag som kan hjälpa oss framåt. Vi har sponsorer och samarbetspartners i Fonus och Familjens Jurist. För oss är friluftsteater någonting viktigt och givande och därför känns det positivt att få sponsring av företag som stöttar vårt försök att uppmuntra friluftsteaterns verksamhet.

Familjens jurist är en juristbyrå med inriktning på familjejuridik. Det är den största i Sverige i sitt slag och är en gren inom Fonus-koncernen. Familjens jurist öppnade officiellt sitt första kontor år 2002. Målet har alltid varit att hjälpa privatpersoner med frågor om samboskap, äktenskap, arv och testamente, och skilsmässa. Ska du själv skilja dig eller har du tankar på Skilsmässa? Familjensjurist hjälper dig i såna fall med dina frågor och funderingar.

Byrån kan även hjälpa till vid frågor som handlar om vårdnad av barn och vilka rättigheter och skyldigheter familjemedlemmar har i förhållande till varandra. På Familjens Jurist har alla en bra utbildning vilket gör dem till kompetenta medarbetare som kan anpassa sig till olika familjesituationer och konstellationer.

Fonus är en begravningsbyrå med många års erfarenhet. Begravningsföreningen Fonus bildades 1969 då olika begravningsföreningar gick ihop, och ända sedan dess har byrån gjort sitt bästa för att ge bortgångna anhöriga ett värdigt adjö.

Till Fonus kan man komma med frågor och funderingar runt en anhörigs begravning eller sin egen. Byrån har ett dotterbolag som gör anpassade kistor efter önskemål, och kan även hjälpa till med blommor och andra dekorationer som ska finnas på begravningen. Fonus mål är att kunna vara ett stöd för de som söker sig till byrån med sina funderingar.